Vereniging

Bestuur 2021-2022

Wij zijn het zeventiende STUFF-bestuur. Dat is het hoogste getal tot nu toe!

Toevalligerwijs bestaat de STUdievereniging van de Faculteit Filosofie ook 17 jaar.

Dit is het meest boeiende wat we over ons kunnen vertellen.

 

Met hetzelfde enthousiasme zullen we bij deze het bestuur voorstellen.

 

Caio Newton Abreu Agostinho

Caio heeft een jaar rechten gestudeerd, maar kwam er toen achter dat je baankans groter is als filosoof. Zijn hoofd maakt vaker rare kronkels, deze groeien zelfs door in zijn haar. Verder is Caio altijd druk. Het lijkt wel alsof hij van druks houdt. Caio is onze secretaris, hij maakt de notulen, stelt de ledenmail op en houdt van alles bij. Boeien.

 

Rikst Zijlstra:

Rikst is te laat. Rikst is onhandig. Rikst flapt alles eruit. Maar bovenal: Rikst heeft een bestuurspak van de Bershka. Gewoon niet oke. Wat maakt haar functie als commissaris intern en faculteit en onderwijs dan nog uit? Goed, toch maar even voorstellen: Rikst doet bijna al het werk binnen ons bestuur. Ze onderhoudt contact tussen bestuur en leden, bestuur en faculteit en bestuur en alumni. Ze overziet de commissies. Jammer van het Bershkapak, maar fijn dat wij zo kunnen ontspannen.

 

Jacob Boorsma:

Jacob studeerde film. Hij is nu hier, want zelfs in België wilden ze hem niet houden. Vandaar STUFF-bestuur. Als commissaris extern onderhoudt hij het contact met andere verenigingen, organiseerde introkamp en filmavonden. Zijn creatieve ei kan hij kwijt met het organiseren van MUF en andere zaken. Op zich kan hij dus wel iets. We zouden dan ook blij met hem zijn als hij niet helemaal in Haren woonde.

 

Pieter Bas van Zuijlekom:

Pieter is economiestudent. Waarom hij in het STUFF-bestuur zit? Niemand weet het.

Als penningmeester houdt hij de financiën bij, waarschijnlijk sluist hij alles weg. Hij zou het in ieder geval kunnen, want hij heeft zowel de gehele financiële administratie als de verdere boekhouding volledig omgegooid. Maar goed, omdat het 600 euro per jaar bespaart zullen we niet klagen.

 

Marte van Oorschot:

Marte is onze goedkoopste bestuurder, niet alleen qua uiterlijk: ze is lam na 1.5 biertje. Sterker nog, als ze het ziet vertelt ze haar “hilarische grappen”. Waarom Marte twee keer voorzitter is? Ze heeft een machtsprobleem en denkt dat zo op te lossen. Gelukkig doet ze wel iets. Zoals iedereen achter de broek aanzitten, vergaderingen voorzitten, problemen oplossen en het gezicht van de vereniging zijn. Een ding waar Marte echter nog wel aan moet werken is reageren op Whatsapp.

 

Maar even serieus, wij vinden het een hele eer om deze vereniging voor te zitten. We kijken elke keer weer uit naar al jullie activiteiten en genieten enorm van jullie inzet. Hopelijk kunnen we er samen, ondanks corona, toch een heel mooi jaar van maken.

Bestuur 2021-2022

Marte van Oorschot (Voorzitter)
Caio Newton Abreu Agostinho (Secretaris)
Pieter Bas van Zuijlekom (Penningmeester)
Rikst Zijlstra (Commissaris Faculteit en Onderwijs)
Jacob Boorsma (Commissaris Extern)

e-mail

[email protected]stuffgroningen.nl
[email protected]stuffgroningen.nl
[email protected]stuffgroningen.nl
[email protected]stuffgroningen.nl
[email protected]stuffgroningen.nl

onze  sponsoren