Vereniging

Bestuur Wieggers I

Hallo! Wij zijn het 18e STUFF-bestuur. Maar wie zijn wij nu eigenlijk? Een kort voorstelrondje:

Lieke Wieggers – Voorzitter

Lieke heeft haar hoofd geschoren. Twee keer al! Met dezelfde toewijding is zij komend jaar onze voorzitter, en gaat ze vergaderingen voorzitten, agenda’s opstellen en het aanspreekpunt van ons bestuur zijn. Toen ze solliciteerde voor de functie, had ze echter nog niet door dat het 18de bestuur haar achternaam zou dragen. Daar moet ze nog een beetje aan wennen.

Hanna Boven – Secretaris

Als één van de twee gingers van dit bestuur is Hanna makkelijk te herkennen. Verder heeft ze een sprankelende persoonlijkheid, een stralende lach en kan ze met 10 vingers typen! Dit is best handig, aangezien zij de secretaris van STUFF is geworden. Notulen en de administratie bijhouden, de ledenmail schrijven en over het algemeen vaak achter de laptop zitten, hoort bij haar functie. Dit stukje tekst is overigens absoluut niet door haar geschreven.

Heleen Groote – Penningmeester & Commisaris Faculteit en Onderwijs

Heleen. De àndere ginger. Je hebt haar misschien nog niet heel veel rond zien lopen; ze heeft het namelijk heel druk met haar tweede studie, ze beoefent meerdere sporten én daarnaast is ze ook nog vaak te vinden met haar clubgenootjes bij Albertus Magnus. Dat maakt niet uit, we hebben haar voor dit jaar in ieder geval gestrikt voor STUFF. Heleen is onze penningmeester. Ze gaat alles uit de kast halen om te zorgen dat het budget voor komend jaar toereikend genoeg is om STUFF het gezellige karakter te laten behouden waar onze vereniging om bekend staat.

Marilène van der Veen – Commissaris Intern

Marilène kan goed kletsen. Ze zegt waar het op staat. Ze heeft een aan-knop, maar geen uitknop. We slikken dit van haar, want dit zijn precies de kwaliteiten die haar zo geschikt maken voor de functie commissaris intern. Dat betekent dat ze zich vooral bezig gaat houden met de commissies en alle evenementen die zij organiseren binnen STUFF. Ze gaat nu naar haar tweede jaar van de bachelor, maar kent nog steeds nauwelijks een fatsoenlijk drankspel. Daar moet aan gewerkt worden.

Femke Lemstra – Commissaris Extern

Hoewel ze niet de enige Friezin op de opleiding is, is Femke wel uniek in haar vaardigheid om mensen wijs te maken dat ze uit Amsterdam komt. Ze hoeft er niet eens haar best voor te doen, zo klinkt ze gewoon. Femke is onze commissaris extern. Sponsoren, zusterverenigingen en de boekenkorting behoren daarmee tot haar domein. Verder kan je haar herkennen aan haar neuspiercings en lange bruine haar, waarvan ze al twee jaar lang volhoudt dat ze het gaat doneren. Misschien dit jaar?

We kijken ontzettend uit naar alle activiteiten en gezelligheden. Hopelijk kunnen we er met zijn allen een fantastisch mooi jaar van maken.

Bestuur 2022-2023
e-mailadressen
Lieke Wieggers (Voorzitter)
Hanna Boven (Secretaris)
Heleen Groote (Penningmeester)
Marilène van der Veen (Commissaris Intern)
Femke Lemstra (Commissaris Extern)

onze  sponsoren