Vereniging

Kandidaatsbestuur 2022-2023

Hallo! Wij zijn het 18e kandidaatsbestuur. Maar wie zijn wij nu eigenlijk? Een kort voorstelrondje:

Lieke Wieggers – Voorzitter

Lieke heeft haar hoofd geschoren. Twee keer al! Met dezelfde toewijding wordt zij komend jaar onze voorzitter, en gaat ze vergaderingen voorzitten, agenda’s opstellen en het aanspreekpunt van ons bestuur zijn. Toen ze solliciteerde voor de functie, had ze echter nog niet door dat het 18de bestuur haar achternaam zou dragen. Daar moet ze nog een beetje aan wennen.

Hanna Boven – Secretaris

Als één van de twee gingers van dit bestuur is Hanna makkelijk te herkennen. Verder heeft ze een sprankelende persoonlijkheid, een stralende lach en kan ze met 10 vingers typen! Dit is best handig, aangezien zij de nieuwe secretaris van STUFF hoopt te worden. Notulen en de administratie bijhouden, de ledenmail schrijven en over het algemeen vaak achter de laptop zitten, hoort bij haar functie. Dit stukje tekst is overigens absoluut niet door haar geschreven.

Heleen Groote – Penningmeester

Heleen. De àndere ginger. Je hebt haar misschien nog niet heel veel rond zien lopen; ze heeft het namelijk heel druk met haar tweede studie, ze beoefent meerdere sporten én daarnaast is ze ook nog vaak te vinden met haar clubgenootjes bij Albertus Magnus. Dat maakt niet uit, we hebben haar voor dit jaar in ieder geval gestrikt voor STUFF. Heleen wordt onze penningmeester. Ze gaat alles uit de kast halen om te zorgen dat het budget voor komend jaar toereikend genoeg is om STUFF het gezellige karakter te laten behouden waar onze vereniging om bekend staat. 

Marilène van der Veen – Commissaris Intern

Marilène kan goed kletsen. Ze zegt waar het op staat. Ze heeft een aan-knop, maar geen uitknop. We slikken dit van haar, want dit zijn precies de kwaliteiten die haar zo geschikt maken voor de functie commissaris intern. Dat betekent dat ze zich vooral bezig gaat houden met de commissies en alle evenementen die zij organiseren binnen STUFF. Ze gaat nu naar haar tweede jaar van de bachelor, maar kent nog steeds nauwelijks een fatsoenlijk drankspel. Daar moet aan gewerkt worden.

Femke Lemstra – Commissaris Extern

Hoewel ze niet de enige Friezin op de opleiding is, is Femke wel uniek in haar vaardigheid om mensen wijs te maken dat ze uit Amsterdam komt. Ze hoeft er niet eens haar best voor te doen, zo klinkt ze gewoon. Femke wordt de commissaris extern. Sponsoren, zusterverenigingen en de boekenkorting behoren daarmee tot haar domein. Verder kan je haar herkennen aan haar neus piercings en lange bruine haar, waarvan ze al twee jaar lang volhoudt dat ze het gaat doneren. Misschien dit jaar?

We kijken ontzettend uit naar alle activiteiten en gezelligheden. Hopelijk kunnen we er met zijn allen een fantastisch mooi jaar van maken.

Bestuur 2022-2023

Lieke Wieggers (Voorzitter)
Hanna Boven (Secretaris)
Heleen Groote (Penningmeester)
Marilène van der Veen (Commissaris Intern)
Femke Lemstra (Commissaris Extern)

e-mailadressen

Bestuur 2021-2022

Wij zijn het zeventiende STUFF-bestuur. Dat is het hoogste getal tot nu toe!

Toevalligerwijs bestaat de STUdievereniging van de Faculteit Filosofie ook 17 jaar.

Dit is het meest boeiende wat we over ons kunnen vertellen.

 

Met hetzelfde enthousiasme zullen we bij deze het bestuur voorstellen.

 

Caio Newton Abreu Agostinho

Caio heeft een jaar rechten gestudeerd, maar kwam er toen achter dat je baankans groter is als filosoof. Zijn hoofd maakt vaker rare kronkels, deze groeien zelfs door in zijn haar. Verder is Caio altijd druk. Het lijkt wel alsof hij van druks houdt. Caio is onze secretaris, hij maakt de notulen, stelt de ledenmail op en houdt van alles bij. Boeien.

 

Rikst Zijlstra:

Rikst is te laat. Rikst is onhandig. Rikst flapt alles eruit. Maar bovenal: Rikst heeft een bestuurspak van de Bershka. Gewoon niet oke. Wat maakt haar functie als commissaris intern en faculteit en onderwijs dan nog uit? Goed, toch maar even voorstellen: Rikst doet bijna al het werk binnen ons bestuur. Ze onderhoudt contact tussen bestuur en leden, bestuur en faculteit en bestuur en alumni. Ze overziet de commissies. Jammer van het Bershkapak, maar fijn dat wij zo kunnen ontspannen.

 

Jacob Boorsma:

Jacob studeerde film. Hij is nu hier, want zelfs in België wilden ze hem niet houden. Vandaar STUFF-bestuur. Als commissaris extern onderhoudt hij het contact met andere verenigingen, organiseerde introkamp en filmavonden. Zijn creatieve ei kan hij kwijt met het organiseren van MUF en andere zaken. Op zich kan hij dus wel iets. We zouden dan ook blij met hem zijn als hij niet helemaal in Haren woonde.

 

Pieter Bas van Zuijlekom:

Pieter is economiestudent. Waarom hij in het STUFF-bestuur zit? Niemand weet het.

Als penningmeester houdt hij de financiën bij, waarschijnlijk sluist hij alles weg. Hij zou het in ieder geval kunnen, want hij heeft zowel de gehele financiële administratie als de verdere boekhouding volledig omgegooid. Maar goed, omdat het 600 euro per jaar bespaart zullen we niet klagen.

 

Marte van Oorschot:

Marte is onze goedkoopste bestuurder, niet alleen qua uiterlijk: ze is lam na 1.5 biertje. Sterker nog, als ze het ziet vertelt ze haar “hilarische grappen”. Waarom Marte twee keer voorzitter is? Ze heeft een machtsprobleem en denkt dat zo op te lossen. Gelukkig doet ze wel iets. Zoals iedereen achter de broek aanzitten, vergaderingen voorzitten, problemen oplossen en het gezicht van de vereniging zijn. Een ding waar Marte echter nog wel aan moet werken is reageren op Whatsapp.

 

Maar even serieus, wij vinden het een hele eer om deze vereniging voor te zitten. We kijken elke keer weer uit naar al jullie activiteiten en genieten enorm van jullie inzet. Hopelijk kunnen we er samen, ondanks corona, toch een heel mooi jaar van maken.

Bestuur 2021-2022

Marte van Oorschot (Voorzitter)
Caio Newton Abreu Agostinho (Secretaris)
Pieter Bas van Zuijlekom (Penningmeester)
Rikst Zijlstra (Commissaris Faculteit en Onderwijs)
Jacob Boorsma (Commissaris Extern)

e-mail

[email protected]stuffgroningen.nl
[email protected]stuffgroningen.nl
[email protected]stuffgroningen.nl
[email protected]stuffgroningen.nl
[email protected]stuffgroningen.nl

onze  sponsoren