Vereniging

Bestuur Bergsma I

Hallo! Wij zijn het 19e STUFF-bestuur. Maar wie zijn wij nu eigenlijk? Een kort voorstelrondje:

Jasmijn Bergsma – Voorzitter

Jasmijn is een pittige dame, al vindt ze het zelf verschrikkelijk wanneer we haar zo noemen. We zeggen dit natuurlijk om haar een beetje te plagen, maar wanneer Jasmijn iets gedaan wil krijgen, gebeurt dit ook. Naast haar tweede jaar op de faculteit, is ze dit jaar ook nog eens met plezier begonnen met de pabo. Met al die drukte lukt het haar alsnog om met gemak het bestuur van STUFF voor te zitten. Zo leidt ze vergaderingen alsof ze ervoor geboren is, brengt ze haar ideeën tot leven en serveert ze haar bestuursgenootjes tijdens de vergaderingen haar beste kookkunsten. Ze zal dit jaar haar best doen iedereen een beetje scherp te houden, en wij zijn er zeker van dat dit haar volstrekt gaat lukken.

Maaike Blom – Secretaris & Commissaris Faculteit en Onderwijs

Vorig collegejaar was Maaike nog prijswinnend danseres. Nu ze druk is met haar bestuurstaken heeft ze dat ingewisseld voor dansen in de club. Maaike is zeker geen opgever, ligt de rest al in bed, dan kan je haar nog vinden in Warhol. Dat Maaike geen opgever is, zien we ook terug in haar toewijding aan haar functie als secretaris. Ze zal dit jaar de notulen en vele mails schrijven en als commissaris FenO zal ze het contact met de faculteit goed onderhouden. Maaike staat voor haar standpunten en houdt ons allemaal scherp. Ze is het moreel kompas van dit bestuur en ja, dat heeft de rest soms nodig. Ze kiest niet zomaar voor de makkelijke weg, dat maakt Maaike een onmisbaar lid van dit bestuur.

Tessel Bartelse – Penningmeester

Tessel was vorig jaar al de penningmeester van een commissie en mag zich ook dit jaar met de financiële zaken van de vereniging gaan bemoeien. Begrotingen en facturen, Tessel weet het allemaal. Heb je vragen over het geld, dan kun je dus naar hem toe komen. Kleine disclaimer: de kans is zeer aanwezig dat hij een uur voor de afspraak wakker wordt en de badkamer nog moet schoonmaken, dus het kan zijn dat je even moet wachten. Gelukkig maakt hij het meteen weer helemaal goed met zijn enthousiasme en vrolijkheid. Verder is Tessel een ontzettend lieve jongen bij wie je altijd terecht kunt voor een luisterend oor. Dat komt helemaal goed dit jaar!

Noah Poesiat – Commissaris Intern

Noah is een echte bemiddelaar en één van zijn meestgebruikte zinnen is dan ook: “Ik vind alles prima”. Toch gaat hij er volledig voor als hij ergens wèl een duidelijke mening over heeft en zorgt ervoor dat alles in orde komt. Of het nou gaat om het oplossen van een conflict of sfeer maken in een groep; Noah is de juiste persoon ervoor. De rol van intern binnen de vereniging is daarmee in veilige handen. Hij gaat zich bezig houden met de commissies en hun evenementen en zorgt dat de communicatie binnen de vereniging op rolletjes loopt. Kun je hem even niet vinden? Zoek dan even buiten. Daar staat hij waarschijnlijk in zijn natuurlijke habitat met een peuk in de mond.

Merle Hoebe – Commissaris Extern

Merle is van alle markten thuis, ze is slim, sociaal, heeft doorzettingsvermogen, is behulpzaam en ga zo maar door. Al deze kwaliteiten maken haar tot de perfecte extern. We hebben er dan ook alle vertrouwen dat Merle in staat gaat zijn sponsoren te regelen, het contact met zusterverenigingen te onderhouden en, niet te vergeten, MUF-kamp te organiseren (MUUUF). Je kan Merle herkennen aan haar neuspiercing, haar talent om selfies van bovenaf te maken en een vrolijke uitstraling. Ten slotte kan je met niemand zulke goede rookpauzes houden als met Merle, ook zeker niet onbelangrijk.

We kijken ontzettend uit naar alle activiteiten en gezelligheden. Hopelijk kunnen we er met zijn allen een fantastisch mooi jaar van maken.

Bestuur 2023-2024
E-mailadressen
Jasmijn Bergsma (Voorzitter)
Maaike Blom (Secretaris & Commissaris FenO)
Tessel Bartelse (Penningmeester)
Noah Poesiat (Commissaris Intern)
Merle Hoebe (Commissaris Extern)

onze  sponsoren