Carrière

Carrière pagina STUFF

Lees hier alles over vacatures en andere externe partijen die jou kunnen helpen.

Carrière

De Nationale Denktank

The National ThinkTank Foundation (‘Stichting de Nationale DenkTank DenkTank’) was founded in 2005 aiming to influence a critical mass in order to make decisions that will result in progress for Dutch society, by presenting them with an independent vision, thorough analyses and innovative ideas. To achieve this goal the foundation facilitates an annual National ThinkTank consisting of a multidisciplinary team of about twenty highly talented PhD or Master students and graduates.

During a period of four months the ThinkTank works on visionary and practical solutions for a topical societal issue such as education, healthcare or sustainability sustainability. The project is facilitated by project leaders from our partner McKinsey & Company and (financially and/or with services) supported by a large number of Dutch universities, private companies and public institutions. At the end of the four months, all participants become members of the foundation’s alumni-network, known for new initiatives and future leaders. Together with our growing number of partners and alumni, the foundation continues to seek social innovation and impact.

Links:
nationale-denktank.nl
youtube.com/watch?v=4LZeD_QA4-Q

non-profit initiatief: Watkanikdoen.nl

Watkanikdoen is een onafhankelijk platform waarop alle initiatieven te vinden zijn die zich inzetten voor een eerlijke, inclusieve en duurzame wereld. Je moet je een soort uitagenda voor demonstraties voorstellen: alle demonstraties, stakingen, inzamelacties, petities, meet-ups, marsen en sit-ins zijn voortaan in één oogopslag bij elkaar te vinden. Zoiets bestaat tot onze verbazing nog niet en we zijn hard aan het werk om dit platform online te krijgen. Watkanikdoen zet zich in voor een sterke en actieve democratie met één helder doel: het bevorderen van een inclusieve, eerlijke en duurzame samenleving door het stimuleren van actief burgerschap. Watkanikdoen.nl wordt hét centrale punt voor betrouwbare en up-to-date informatie over initiatieven die georganiseerd worden rondom deze onderwerpen. Daarnaast brengen we bezoekers meteen op de hoogte zodra er een nieuwe actie wordt gepland. In samenwerking met verschillende initiatieven, waaronder DeGoedeZaak, werken wij toe naar een pilot in. Om de pilot de gewenste draagkracht te geven zoeken wij collega’s die (net als wijzelf) op vrijwillige basis willen werken aan dit mooie initiatief. Ervaring is geen vereiste. Om een indicatie te geven van een tijdsinvestering: we vragen om gemiddeld zo’n 2 tot 8 uur per week van je tijd. Lijkt het je leuk je bij ons aan te sluiten? Mail ons dan op [email protected]

CISV

CISV is opgezet in de overtuiging dat vrede mogelijk is door vriendschap en wederzijds begrip, te beginnen bij kinderen. Wij helpen onze jonge deelnemers om zich te ontwikkelen tot hun volledige potentie als toekomstige leiders en active global citizens, om een verschil uit te maken in hun gemeenschap en de wereld. Ook geven wij ze de kans om wereldwijde vriendschappen en netwerken op te bouwen die een leven lang mee gaan. CISV International is een wereldwijde organisatie die zich inzet voor onderwijs en inspiratie voor vrede door middel van het opbouwen van interculturele vriendschappen, samenwerking en begrip voor elkaar. CISV is opgericht in 1950, vandaag de dag zijn wij een federatie van 80 National Associations (landen) met meer dan 200 chapters of lokale groepen. Onze missie is het onderwijzen en inspireren tot acties voor een eerlijkere en vreedzame wereld. Onze kernwaardes zijn vriendschap, inclusiviteit, enthousiasme, verbondenheid en samenwerking. Om dit allemaal mogelijk te maken zijn wij op zoek naar leiders en staf. Leiders zullen een delegatie van vier kinderen onder hun hoede hebben, en zorgen er tijdens het programma voor dat er activiteiten gepland worden en dat de deelnemers aan niets ontbreekt. De staf verzorgt programma’s in Nederland, zodat alles wordt geregeld en de internationale deelnemers goed worden begeleid tijdens hun verblijf hier. Als staff of leiding verzorg je niet alleen een geweldige ervaring voor de deelnemers, maar leer je zelf ook veel! Naast het vormen van internationale vriendschappen, ontwikkel je ook je leidersschapsvaardigheden en kom je meer te weten over andere culturen.

Links: https://cisv.nl/

 

Studenten Voor Morgen

Studenten voor Morgen is het studentennetwerk voor een duurzame toekomst in het hoger onderwijs! Als nationale organisatie stimuleren wij samenwerking tussen meer dan 40 lid-organisaties door heel Nederland. We integreren duurzaamheid in het hoger onderwijs door het bevorderen van bewustzijn over duurzame ontwikkelingen bij studenten, medewerkers en andere betrokkenen. Daarnaast organiseren wij verschillende projecten en denken wij mee in gesprekken rondom de onderwerpen duurzaamheid en onderwijs, op zowel lokaal, nationaal als internationaal niveau. Het bestuursjaar loopt van 1 juli 2022 tot 1 juli 2023, is parttime en er zijn zes posities beschikbaar. Lijkt het jou tof om je een jaar lang in te zetten voor duurzaamheid in het hoger onderwijs en impact te maken?

Links: https://www.studentenvoormorgen.nl/vacatures/

Ismar
Ismar
Ismar
Ismar
Ismar

onze  sponsoren