Ereleden

Ereleden

In onze STUFF-geschiedenis zijn er een aantal mensen bovenuit gesprongen. Die mensen hebben STUFF opgericht, STUFF voor een tijdje in hun eentje bestuurd, of hebben zóveel tijd besteed aan STUFF dat ze wel in de spotlight mogen staan. Daarom presenteren we hier onze ereleden!

Ten eerste hebben we het allereerste bestuur van STUFF, bestaande uit: Jan Willem Wennekes, Jop Hebels, Lisa Kievits, Marloes Bensdorp en Stef Thoen. Zij hebben STUFF 18 jaar geleden opgericht, en daar zijn we allemaal heel erg dankbaar voor.

Daarnaast hebben we een tijdje maar één bestuurslid gehad, nadat zijn teamgenoten moesten afhaken. Hij heeft het bestuursjaar in zijn eentje afgemaakt, en ook daarvoor credits where credits are due: Wim van der Molen!

Als laatste hebben we Luna de Klein. Bij de ALV die in september 2023 heeft plaatsgevonden, waren de aanwezigen het er volmondig mee eens dat ook zij een plekje in deze collectie van ereleden verdiend. Zij zet zich al jaren in voor STUFF, onder andere als voorzitter van de Musicie en Artcie. Ook heeft zij heel veel meegeholpen met het bouwen van deze website, en met het maken van de Almanak. Bravo!

onze  sponsoren