Donateur worden

Donateur worden?

Is uw allerfijnste studietijd bij STUFF ten einde gekomen? Wilt u de Qualia* ontvangen omdat uw kind ervoor schrijft of gewoon omdat er kwalitatieve stukken en essays in staan? Of wilt u graag bij evenementen van STUFF aanwezig (blijven) zijn? Word dan donateur!

Als donateur doet u een donatie van minimaal €15 en hiervoor ontvangt u de maandelijkse nieuwsbrief, de drie edities van de Qualia* en daarnaast bent u van harte welkom op de door STUFF georganiseerde activiteiten. Donaties kunnen per contant, overboeking of automatische incasso geschieden. Onderstaand het donateursformulier; graag invullen en ingescand bij ons aanleveren via de mail ([email protected]), ons postvakje op de faculteit of eén van de bestuursleden. Het SEPA-formulier hoeft u niet per se in te vullen, tenzij u van plan bent om naar STUFF-evenementen te komen die geld kosten, en u het goed vindt wanneer STUFF het geld na afloop afschrijft.

*De Qualia is ons verenigingsblad met filosofische essays, interviews, columns en overige filosofisch relevante stukken; zie hiervoor het kopje ‘Qualia’ op de site.

 

Donateursformulier

SEPA-machtingsformulier

onze  sponsoren