Inschrijving Reis 2023

Inschrijving Reis 2023

Lieve STUFF’ers,

Het is alweer tijd voor de jaarlijkse STUFF-studie reis. De locatie van dit jaar is net bekend gemaakt en de inschrijving geopend! Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij. We zullen met z’n 25en een week naar het prachtige Praag vertrekken van dinsdag 11 tot maandag 17 april 2023. Gemiste colleges worden kortgesloten met de docenten van de vakken dat blok.

Dit jaar gaat de inschrijving per jaar. Eerstejaars schrijven zich in via de het inschrijfformulier voor eerstejaars, tweedejaars via het inschrijfformulier voor tweedejaars en derdejaars en ouderejaars schrijven zich in via het inschrijfformulier voor derdejaars. Op het moment dat de inschrijving vol zit wordt je op de wachtlijst geplaatst zonder garantie dat je als nog meekan. VOL = VOL

LET OP:

  1. Op de reis mag je een koffer van 10 kg meenemen, naast een rugzak/handtas. De afmeting van deze koffer zijn maximaal 56 x 45 x 25 cm (incl. wielen en handgrepen). De rugzak/handtas (zonder wielen) hebben maximaal afmetingen 45 x 36 x 20 cm. In totaal zullen de vlucht en het hostel €225,- kosten.
  2. Dit jaar is het mogelijk om de reis in 1, 2 of 4 keer te betalen. Er zal elke maand op de dag dat DUO wordt gestort, een betaalverzoek worden verstuurt. In het inschrijfformulier kan je aangeven in hoeveel keer je graag zou willen betalen. De gehele reis dient betaalt te zijn 2 weken voordat we weggaan. Als je dit niet hebt gedaan dient dit overlegd te worden met Heleen en zijn de consequenties voor jezelf.
  3. Vlucht- en hostelinformatie wordt in de speciale reis-groepsapp gedeeld op het moment dat de inschrijvingen vol zitten.

JAAR 1

JAAR 2

JAAR 3

onze  sponsoren