Night of the Arts

Night of the Arts

Op donderdag 22 juni is het tijd voor de Night of the Arts! Op deze avond zal alles voorbij komen, van theater en muziek tot comedy.

De avond zal beginnen met een optreden door een groep STUFF’ers met veel acteertalent. Zij zullen Het Stuk Dat Fout Gaat opvoeren, een murder mystery waarbij de titel al veel over het toneelstuk zegt. Daarna zal er een open podium volgen (waar je je nog steeds voor op kan geven!) waarbij ook veel muziek van verschillende bands gespeeld zal worden. Denk bijvoorbeeld aan Sponk en Will & The Represenations.

De Night of the Arts is op 22 juni in het der Aa-Theater. De inloop is vanaf 18:30 en het toneelstuk start stipt om 19:00. De deuren zullen dan sluiten en het zal dan pas mogelijk zijn om na het toneelstuk weer binnen te komen. Dit zal om 20:00 zijn. Wanneer de optredens klaar zijn is er nog ruimte om te borrelen tot 00:00.

Een ticket kost € 6,50 en introducees zijn meer dan welkom! Graag iedereen apart aanmelden, aangezien we met een gastenlijst werken. Aanmelden kan via de volgende link: https://forms.gle/PUufWc6dFrNAMyMb7

onze  sponsoren