Mythfits Gala

Mythfits Gala

MYTHFITS GALA

Een magische avond waarin oude mythen tot leven komen en we onder de hoede van Bacchus even de tijd vergeten en genieten van muziek, dans en divers gezelschap. Welkom bij het Mythfits gala! Deze avond is ontstaan in een samenwerking tussen studieverenigingen Boreas, STUFF, Bachur en Gerardus van der Leeuw. Een zaal vol classici, filosofen, archeologen en theologen – plezier en goede gesprekken gegarandeerd. Een verzameling excentriekelingen, misfits, onderling verbonden door een gedeelde passie voor menselijke geschiedenis en cultuur. Trek je mooiste gala-outfit aan, of kom als Minotaurus, weerwolf of ander mythologisch wezen de dansvloer onveilig maken.

Datum/ tijdstip: Dinsdag 10 Oktober, 21:00 tot 02:00. De deuren sluiten om 23u, dus zorg dat je voor die tijd binnen bent!
Locatie: Het Pakhuis, Peperstraat 8-2, 9711 PD Groningen
Entree: 3 euro voor leden, 5 euro voor plus-ones.

Wij hopen veel van jullie te zien op het Mythfits gala, en zijn ontzettend benieuwd naar alle mythische gala outfits! Meld je aan via het aanmeldformulier voor 3 oktober. Bij vragen, stel ze gerust aan een bestuurslid.

https://forms.gle/Gy2vjM38MvUf8V7x6 

onze  sponsoren