Almanak bestellen

Almanak bestellen

Hooggeachte overpeinzers en wispelturigen,

Het moment is daar. Na een hiatus van maar liefst drie jaar, is er weer een almanak gemaakt. Het is een speciale editie en dat is niet zomaar. Deze wederopstanding van het jaarboek is namelijk te danken aan de Logic∀ Politi∃, die een uitzonderlijk onderzoek is gestart naar misschien wel de bekendste uil van de gemeente Groningen, te weten Stuffi G. Stuffi G. wordt namelijk verdacht van een ernstig misdrijf: het ontduiken van de bewijslast.

Uit ons onderzoek bleek dat deze uil nauw betrokken is bij de Studievereniging Faculteit Filosofie, beter bekend als STUFF. Stuffi G. schijnt afgelopen studiejaar op veel van de evenementen van STUFF te zijn geweest en dit alles in zijn dagboek te hebben vastgelegd. Dit materiaal is, onder de noemer ‘de zaak Stuffi G.’, opgenomen in een politi∃dossier. Dit dossier fungeert niet alleen als een essentieel onderdeel in de zaak Stuffi G., maar ook als een prachtig jaaroverzicht van het afgelopen studiejaar.

In other news, de almanak is weer te bestellen! De kosten zullen rond de 5 euro liggen en het gerucht gaat dat een zekere goedheiligman de jaarboeken zeer binnenkort zal uitdelen. Bestel de almanak dus gauw via de website van STUFF!

Let op: de almanak is te bestellen tot vrijdag 25 november. Daarna ben je te laat!

Met logische en rechtvaardige groetjes,
De Logic∀ Politi∃, beter bekend als de Almanakcie

Aanmeldformulier

onze  sponsoren